08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Moteriški bėgimo batai Asics GEL-KAYANO 30
Pasirinkite savo variantą:
 
Mėtinė
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
200.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550456759084

Moteriški bėgimo batai Asics GEL-KAYANO 30 tai naujos kartos bėgimo batas vidutiniams, ilgiems ir net labai ilgiems atstumams. GEL-KAYANO tai vienas labiausiai atpažįstamų bėgimo batų modelių pasaulyje, pasiruošęs tapti jūsų sporto partnerių bėgant tiek 5, tiek ir 45 kilometrus.

Naujos karto KAYANO turi intensyviai kvėpuojantį megzto tipo viršutinį audinį, o lankstus padas padeda maksimaliai natūraliai atkurti pėdos judėjimo trajektoriją bei padėti teisingai ją pozicionuoti bėgant. 30 generacijos KAYANO pasižymi ne tik įspūdingomis amortizacinėmis savybėmis, bet ir ypatingu stabilumu, kurį sukuria padidinto ploto padas – taip padidinant nusileidimo zoną. 
 
Rearfoot PureGEL™ gelis – tai net 65% minkštesnis už įprasta Asics amortizacinį gelį, suteikiantis minkštumo, patogumo bei padedantis sugerti smūgius bėgimo metu. Gelis yra kulne, nematomas iš išorės. 
FF BLAST™ PLUS ECO - tai vidinė pado paminkštinanti technologija, kuri suteikia amortizuojančių, smūgį sugeriančių savybių, tuo pat metu išlaikydama mažą bato svorį, neapsunkinanti pėdos. 
4D GUIDANCE SYSTEM™ technologijos dėka pėda įgyja daugiau stabilumo bėgant bei padeda išsaugoti šį stabilumą net ir esant ilgai distancijai, kuomet pėda pavargsta.
AHARPLUS™ technologija padeda užtikrinti modelio pado ilgaamžiškumą kulno srityje, kuri yra labiausiai aplinkos veikiama ir greičiausiai susidėvinti pado dalis
Kulnas turi papildomą paminkštinimą, kuris taip pat ir prilaiko jį. Modelis turi atšvaitinių elementų saugiam bėgimui tamsoje ar esant blogam matomumui.
OrthoLite™ X-55 vidpadis - komforto ir ilgaamžiškumo derinys, neatsiejama profesionalaus bėgimo bato dalis 
 
Pronacija – neutrali ir over. 
Heel drop: 10 mm
 
 

  • Skirta: Moterims
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai