08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriškos slidinėjimo kelnės Spyder BORMIO
-30 %
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
349.30 €
Nuolaida: 30 %
Sena kaina: 499.00 €
Sena kaina taikyta nuo     2022-12-29 iki 0000-00-00
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Spyder
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 0192636410985

Naujo žiemos sezono vyriškos slidinėjimo kelnės Spyder BORMIO - tai išskirtinės kokybės, patogumo ir solidaus stiliaus derinys. Kelnės BORMIO padės užkariauti net ir aukščiausias kalnų viršūnes tuo pat metu leisdamos jaustis visiškai komfortiškai. Spyder – tai alpių ekspertų technologijų viršūnė, kuri leis jums pilnai mėgautis slidinėjimu, kad ir koks bebūtų oras.

Šios kelnės yra pasiruošusios jūsų žiemos nuotykiams kalnuose –  GORE – TEX® technologija užtikrina aukščiausio lygio atsparumą vandeniui ir vėjui, bei išgarinimą. Striukės išorinė medžiaga yra laminuota DWR  – Lamination 2L, tai suteikia jai vandens ir vėjo atsparumo savybes. Iš vidaus šis modelis yra pašiltintas Primaloft® GOLD technologijos dėka (60g).

Šios kelnės tai ne tik patogumas ir apsauga nuo sniego. Tai - jūsų saugumas. Šis modelis turi RECCO gelbėjimo sistemą, kuri gali padėti išgelbėti žmogų, užgriutą sniego ar pasimetusį sniego lavinos metu. Sistema veikia nuotolinių signalų principu.

Kelnių modelis – regular fit. Visos siūlės yra pilnai užsandarintos, taip užtikrinant visišką nepralaidumą vandeniui. Užtrauktukai yra laminuoti ir nepralaidūs vandeniui. Šlaunų srityje yra ventiliaciniai vandeniui atsparūs užtrauktukai.

Modelis turi reguliuojamas petnešas, kurias galima pilnai nusisegti. Kelių srityje medžiaga yra išformuota pagal kūno formą, užtikrinant laisvą judėjimą.

  • Skirta: Vyrams
  • Tipas: Kelnės
  • Vandens atsparumas/Kvėpavimas: GORE-TEX®
  • Sezonas: Ruduo/Žiema
  • Sporto šaka: Slidinėjimas