08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Slidinėjimo šalmas Rossignol ALLSPEED VISOR IMPACTS PHOTOCHROMIC
-20 %
Pasirinkite savo variantą:
 
Tamsiai mėlyna
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
263.20 €
Nuolaida: 20 %
Sena kaina: 329.00 €
Sena kaina taikyta nuo     2022-11-24 iki 0000-00-00
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Rossignol
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 3607683798254

 Rossignol slidinėjimo šalmas su akiniais tai aukščiausio lygio technologijų ir patogumo derinys, kuris taps nepamainomu atributu kalnuose! Tvirtas išorinis karkasas ir EPP smūgį sugerianti medžiaga suteikia apsaugą nuo traumų, užtikrina šalmo ilgaamžiškumą bei veiksmingą apsaugą. Taip pat šios technologijų kombinacijos pagalba modelis išlieka lengvasvoris, neapsunkina galvos, išlieka maksmaliai komfortiškas.

Dial R-fit reguliavimo technologija leidžia keisti šalmo plotį bei ilgį, taip prisitaikant jį pagal asmeninius poreikius. Šalmas, kuris atitinka galvos formą, yra ne tik patogesnis, bet ir saugesnis slidinėjimo metu.

Šalmas turi ventiliacinę sistemą, kuri neleidžia perkaisti galvai, be to, ji gali būti atidaroma ir uždaroma pagal asmeninius poreikius. Vidinis paminkštintas pamušalas gali būti išsegamas ir skalbiamas.

FIDLOCK®  magnetinis užsegimas suteikia galimybę lengvai užsegti ir atsegti šalmą net ir su pirštinėmis.

Vienas didžiausių šalmo privalumų - fotochrominai akiniai su S1/S3 kategorijos lęšiu. Tai visiškai universalus slidinėjimo akinių lęšis, tinkantis tiek saulėtu, tiek ir apniukusiu oru.

  • Skirta: Universalūs