08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški bėgimo batai Asics GEL-SONOMA 6 G-TX
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
100.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550329595986

Vyriški bėgimo batai Asics GEL-SONOMA 6 G-TX tai patvarus modelis bekelės (trailo) bėgimo stiliui. Net ir aršiausiomis sąlygomis šis modelis išliks komfortiškas ir efektyvus, o sportininko kojos išliks sausos. Šis batas pasižymi savo patogumu, geru sukibimu su net ir sunkiausiai įveikiama danga ir smūgio sugėrimu. Pasiimkite šiuos batus bet kur – į mišką, ant žvyro, akmenų, ten kur nelygu ar šlapia - premium klasės bekelės bėgimo batas pasiruošęs bet kokiam iššūkiui.

AMPLIFOAM technologija – tai inovatyvi amortizacinė medžiaga, kuri ne tik suteikia komfroto bei minkštumo, bet ir yra itin ilgaamžė, jai sunkiai daro įtaką aplinkos veiksniai ir pažeidimai.

Modelis pasižymi GEL technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius.

GORE-TEX technologija – tai unikali membrana, kuri 100% nepraleidžia vandens ir vėjo, atstumia purvą, bet taip pat aktyviai išgarina prakaitą iš vidaus ir leidžia kojai kvėpuoti, neperkaisti. Šio modelio pasiuvimas yra be durtinių siūlių, kas užtikrina visišką vandens nepralaidumą.

Pronacija - neutrali.

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai