08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vaikiški batai Viking TYSSEDAL GORE-TEX BOA
Pasirinkite savo variantą:
 
Tamsiai pilka/Juoda
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
149.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Viking
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 7054977722192

Norvegiško gamintojo Viking žieminiai batai vaikams aukštu aulu, skirti apsaugoti nuo vandens, sniego ir vėjo. Tuo pat metu ši avalynė suteikia komforto, išsaugo pėdas šiltas, o lengvasvoris batų dizainas nenuvargina pėdos. Šio modelio padas turi protektorių, skirtą suteikti sukibimą su dauguma paviršių, net esant drėgnai ar apledėjusiai kelio dangai.

GORE-TEX - aukštos kokybės membrana, gebanti pilnai apsaugoti avalynę nuo vandens ir sniego bei vėjo, tačiau leidžianti pėdai kvėpuoti ir neperkaisti. Šios membranos pasižymi ilgaamžiškumu ir nedideliu techninių savybių nusidėvėjimu. Geriausiai GORE-TEX membranos savybės atsiskleidžia dėvint pašiltintą sintetinę arba Merino vilnos kojinę.

BOA® patikima ir lengvai valdoma batų varstymo sistema, valdoma reguliuojamu ratuku. Sukant ratuką yra užtraukiami arba atlaisvinami riašteliai, todėl užsiveršti juos bus paprasta su pirštinėmis ar patiems mažiesiems.

Šis modelis patikimai apsaugos mažųjų pėdas ir suteiks jiems patogumo. Puikiai tinka tiek kasdienima nešiojimui rudenį ir žiemą, o taip pat ir kelionėms, žygiams, aktyviai veiklai lauke. Modelis iš visų pusių turi atšvaitinius elementus mažųjų saugumui.

  • Skirta: Vaikams
  • Sporto šaka: Lauko (Outdoors)
  • Tipas: Batai