08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Moteriški tinklinio batai Asics SKY ELITE FF MT 2
Pasirinkite savo variantą:
 
Žydra
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
170.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550457389761

Moteriški tinklinio batai Asics SKY ELITE FF MT 2 tai patvarus ir stabilumo suteikiantis salės sporto batų modelis. Jis pasižymi stabilumu atliekant ne tik tiesios, bet ir kelių krypčių trajektorijos judesius, o taip pat suteikia komforto bei geros amortizacijos.

GEL™ technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius. Ypatinga šios amortizacinės medžiagos savybė – ne tik efektyvi amortizacija, bet ir ilgaamžiškumas, kadangi Asics batuose naudojamas gelis itin ilgą laiką išlaiko savo savybes.

DYNAWRAP™ technologjos dėka lengvai gali būti atliekami staigūs įstrižos trajektorijos judesiai neprarandant stabilumo.

Modelio vidpadis gali būti išimamas ir įdedami sportininko asmeniniai vidpadžiai. Smūgį padeda sugerti pado FLYTEFOAM™ technologija, ji taip pat garantuoja patogumą.

TWISSTRUSS™ technologija prilaiko pėdą ties viduriu, taip suteikdama būtino stabilumo darant staigius judesius. Tokia technologija padeda išsaugoti judesio kontrolę, net kai judama dideliu greičiu. Ypatingai gilus pado raštas suteikia pačiam padui dar daugiau lankstumo bei manevringumo.

 

  • Skirta: Moterims
  • Sporto šaka: Tinklinis
  • Tipas: Batai