08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Moteriški bėgimo batai Asics GEL-KINSEI MAX
Pasirinkite savo variantą:
 
Mėtinė/Šviesiai oranžinė
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
210.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550457304658

Moteriški bėgimo batai Asics GEL-KINSEI MAX tai naujos karto bėgimo batas, skirtas ilgiems atstumams įveikti. Dėka preciziškai suderinti aukšto lygio technologijų, batas suteikia galingą energijos atsaką bei leidžia mėgautis tolygaus, galingo bėgimo malonumu. Megztas viršutinis audinys yra intensyviai kvėpuojantis ir neturiu siūlių.

Modelis pasižymi hibridine GEL™ technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius. Hibridinis gelis pasižymi dar geresnėmis savybėmis, tačiau sveriai žymiai mažiau, yra itin lengvasvoris.

FF BLAST™ ir FF BLAST™ PLUS ECO - tai vidinė pado paminkštinanti technologija, kuri suteikia amortizuojančių, smūgį sugeriančių savybių, tuo pat metu išlaikydama mažą bato svorį, neapsunkinanti pėdos. 

TPU PLATE technologija - bato viduryje esanti plokštelė, pasižyminti efektyvia energijos transmisiją į pėdos priekį tam, kad būtų didinamas bėgimo greitis.

AHARPLUS™ technologija padeda užtikrinti modelio pado ilgaamžiškumą kulno srityje, kuri yra labiausiai aplinkos veikiama ir greičiausiai susidėvinti pado dalis

Pronacija – neutrali

Heel drop: 8 mm

  • Skirta: Moterims
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai