08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški kalnų slidinėjimo batai Tecnica MACH1 MV 120 TD GW
-25 %
Pasirinkite savo variantą:
 
Tamsiai mėlyna/Oranžinė
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
412.50 €
Nuolaida: 25 %
Sena kaina: 550.00 €
Sena kaina taikyta nuo     2022-12-27 iki 0000-00-00
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Tecnica
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 8050459936506

tecnica MACH1 MV 120 TD GW tai kalnų slidinėjimo batai, sukurti vyrams, kurie mėgaujasi dideliu greičiu, galinga jėgos transmisija ir aukščiausio lygio technologijomis. Šis batų modelis tiks pažengusiems ir profesionaliems slidininkams.

Tai batas, tinkantis vidutinio pločio pėdai. Bato plotis po pėda - 100 mm

Bato kietumas – 120

T-Drive technologija - tai dinamiškas karbono pluošto sujungėjas, kuris slydimo metu veikia tarsi svertas. Tokia technologija padeda dinamiškai "išimti" posūkius, suteikia galios karvinguojant, t.y. slystant ant slidės kanto. Tokio manevro metu yra išsaugoma kontrolė, bet taip išlieka tikslumas ir galingumas. Taip pat tai neleidžia plastikui prarasti savo kietumo savybių, o tai garantuoja ypatingai gerą jėgos transmisiją. 

C.A.S. Shell technologija - tai anatomiškai patogi išorinio bato karkaso forma, leidžianti pritaikyti batą skirtingoms pėdų formoms. Karkaso išorėje esantys mikro - įdubimai palengvina bato termo- formavimą.

Asymmetric Power Transmission technologija - išorinio karkaso plastikas yra kietesnis vidinėje pėdos pusėje, todėl leidžia itin efektyviai perduoti energiją nuo slidininko iki slidės. Ši jėgos transmisija leidžia mėgautis agresyviu, sportišku slidinėjimo stiliumi.

Grip Walk technologija suteikia geresnį sukibimą vaikštant su kalnų batais.

Šio modelio išorinis karkasas yra palengvintas, kad nenuvargintų kojų, bet tuo pat metu patvarus, saugus ir atsparus išorės pažeidimams. Vidinės kojinės pašiltinimas su Celliant medžiaga užtikrina šilumą ir komfortą.

Šie kalnų slidinėjimo batai turi QUICK INSTEP technologiją, kuri leidžia lengviau užsidėti ir nusiimti batus dėka skirtingo tankio plastiko. Tai itin pravartu užsidedant batus esant žemai temperatūrai.

  • Tipas: Batai
  • Skirta: Vyrams
  • Bato kietumas: 120
  • Pėdos plotis: 100 mm