08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški bėgimo batai Asics GEL-PULSE 13 G-TX
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda/raudona/mėlyna
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
120.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550330335946

Vyriški bėgimo batai Asics GEL-PULSE 13 G-TX tai patogus ir universalus modelis plentiniam bėgimui bet kokiu oru. Net ir aršiausiomis sąlygomis šis modelis išliks komfortiškas ir efektyvus, o sportininko kojos išliks sausos. Universalus modelis, kuris suteiks amortizacijos ir patogumo, o taip pat sugers smūgius net ir ilgų treniruočių metu. Technologija GUIDANCE LINE™ taisyklingai paskirsto svorio centrą ir stabilizuoja pėdą bet kurioje padėtyje.

AMPLIFOAM technologija – tai inovatyvi amortizacinė medžiaga, kuri ne tik suteikia komfroto bei minkštumo, bet ir yra itin ilgaamžė, jai sunkiai daro įtaką aplinkos veiksniai ir pažeidimai.

Modelis pasižymi GEL technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius.

GORE-TEX technologija – tai unikali membrana, kuri 100% nepraleidžia vandens ir vėjo, atstumia purvą, bet taip pat aktyviai išgarina prakaitą iš vidaus ir leidžia kojai kvėpuoti, neperkaisti. Šio modelio pasiuvimas yra be durtinių siūlių, kas užtikrina visišką vandens nepralaidumą.

Pronacija – neutrali.

 

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai