08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški stinklinio batai Asics BLADE FF
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda/Geltona
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
120.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550456651593

Vyriški salės sporto batai Asics BLADE FF yra skirti įvairioms salės sporto šakoms - badmintonui, skvošui ir kitoms. Jis pasižymi stabilumu atliekant ne tik tiesios, bet ir kelių krypčių trajektorijos judesius, o taip pat suteikia komforto bei geros amortizacijos. Modelio vidpadis gali būti išimamas ir įdedami sportininko asmeniniai vidpadžiai. 

Statesnis kulno pakėlimas suteikia žaidėjui mobilumo, leidžia staigiai pribėgti ar atsitraukti,  tačiau tuo pat metu neaukoja pėdos stabilumo bei prilaikymo. 

Naujos X-GUIDANCE technologijos dėka batai įgyja lansktumo, būtino darant įstrižos krypties judesius, bet tuo pat metu nepraranda stabilumo ir suteikia reikalingo prilaikymo.

TWISTRUSS™ technologija – tai neleidžia pėdai suktis per jos vidurį, stabilizuoja ir pagerina jėgos transmisiją.

FLYTEFOAM™ technologija – tai unikali itin lengvasvorė medžiaga natūralios sudėties, kuriai būdinga atgauti savo formą ir gerai sugerti smūgius. Ji beveik nenusidėvi ir suteikia galingos amortizacijos. Bato padas yra paminkštintas EVA technologijos dėka ir yra itin patogus žaidžiant. Modelis užtikrins patvarumą judant įvairiomis trajektorijomis bei gerą sukibimą staigiai stabdant ar stabdant pėdos šonine puse.

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Tinklinis
  • Tipas: Batai