08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški bėgimo batai Asics GT-2000 11
Pasirinkite savo variantą:
 
Mėlyna/žalia
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
160.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550456187122

Vyriški bėgimo batai Asics GT-2000 11 tai itin patvari, lengvasvorė ir stabili avalynė. Puikiai tiks tiems, kas bėga vidutinius ir ilgus nuotolius.

Rearfoot GEL™ technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius. Ypatinga šios amortizacinės medžiagos savybė – ne tik efektyvi amortizacija, bet ir ilgaamžiškumas, kadangi Asics batuose naudojamas gelis itin ilgą laiką išlaiko savo savybes.

FLYTEFOAM™ technologija – tai unikali itin lengvasvorė medžiaga natūralios sudėties, kuriai būdinga atgauti savo formą ir gerai sugerti smūgius. Ji beveik nenusidėvi ir suteikia galingos amortizacijos.

FF BLAST™ technologija – pagerina pado amortizacines savybes, sukuria minkštesnį nusileidimą bėgimo metu.

Pronacija – neutral/over. 

LITETRUSS™ technologija – pado viduryje esanti technologija padeda užtikrinti pėdos stabilumą judant. Be to šis strategiškai lokalizuotas pakietinimas neleidžia pėdai per daug suktis į vidų – veikia kaip prevencinė priemonė nuo per didelės pronacijos bėgant. 

AHARPLUS™ technologija yra pozicionuojama pado kulne ir suteikia labiausiai nuo trinties nukenčiančiai pado sričiai didesnį atsparumą mechaninės trinties poveikiui. Šios technologijos dėka avalynė yra ilgaamžiškesnė, gali ilgiau pasipriešinti išorinių veiksnių poveikiui.

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai