08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški bėgimo batai Asics GT-2000 11 G-TX
Pasirinkite savo variantą:
 
juoda/žalia
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
170.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550456083295

Vyriški bėgimo batai Asics GT-2000 11 GTX tai itin patvari, lengvasvorė ir stabili avalynė. Puikiai tiks tiems, kas bėga vidutinius ir ilgus nuotolius, be to nori mėgautis bėgimu bet kokiomis oro sąlygomis.

Šis modelis yra papildytas GORE-TEX technologija – tai unikali membrana, kuri 100% nepraleidžia vandens ir vėjo, atstumia purvą, bet taip pat aktyviai išgarina prakaitą iš vidaus ir leidžia kojai kvėpuoti, neperkaisti. Tai idealus pasirinkimas intensyviai fizinei veiklai, kuria galėsite mėgautis bet kokiu oru.

Rearfoot GEL™ technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius. Ypatinga šios amortizacinės medžiagos savybė – ne tik efektyvi amortizacija, bet ir ilgaamžiškumas, kadangi Asics batuose naudojamas gelis itin ilgą laiką išlaiko savo savybes.

FLYTEFOAM™ technologija – tai unikali itin lengvasvorė medžiaga natūralios sudėties, kuriai būdinga atgauti savo formą ir gerai sugerti smūgius. Ji beveik nenusidėvi ir suteikia galingos amortizacijos.

FF BLAST™ technologija – pagerina pado amortizacines savybes, sukuria minkštesnį nusileidimą bėgimo metu.

Pronacija – neutral/over. 

LITETRUSS™ technologija – pado viduryje esanti technologija padeda užtikrinti pėdos stabilumą judant. Be to šis strategiškai lokalizuotas pakietinimas neleidžia pėdai per daug suktis į vidų – veikia kaip prevencinė priemonė nuo per didelės pronacijos bėgant. 

AHARPLUS™ technologija yra pozicionuojama pado kulne ir suteikia labiausiai nuo trinties nukenčiančiai pado sričiai didesnį atsparumą mechaninės trinties poveikiui. Šios technologijos dėka avalynė yra ilgaamžiškesnė, gali ilgiau pasipriešinti išorinių veiksnių poveikiui.

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai