08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški bėgimo batai Asics GEL-TRABUCO 11 G-TX
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda/Raudona/Žalia
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
170.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550456650442

Vyriški bėgimo batai Asics GEL-Trabuco 11 GT-X tai patvarus modelis bekelės (trailo) bėgimo stiliui. Net ir aršiausiomis sąlygomis šis modelis išliks komfortiškas ir efektyvus, sugebės prisitaikyti prie aplinkos. Šis batas pasižymi savo patogumu, geru sukibimu su net ir sunkiausiai įveikiama danga ir smūgio sugėrimu. Sukibimą gerina ASICSGRIP pado technologija ir stambus, grubus pado raštas. Modelis turi atšvaitinius elementus saugiam bėgimui tamsiuoju paros metu ar esant blogam matomumui. Viršutinis bato audinys turi papildomų sutvirtinimų, kurie saugo pėdą nuo mechaninių sužeidimų, pavyzdžiui, akmenų, šaknų, nelygumų ir t.t.

GORE-TEX technologija – tai unikali membrana, kuri 100% nepraleidžia vandens ir vėjo, atstumia purvą, bet taip pat aktyviai išgarina prakaitą iš vidaus ir leidžia kojai kvėpuoti, neperkaisti. FLYTEFOAM technologija – tai unikali itin lengvasvorė medžiaga natūralios sudėties, kuriai būdinga atgauti savo formą ir gerai sugerti smūgius. Ji beveik nenusidėvi ir suteikia galingos amortizacijos.

Pasiimkite šiuos batus bet kur – į mišką, ant žvyro, akmenų, ten kur nelygu ar šlapia - premium klasės bekelės bėgimo batas pasiruošęs bet kokiam iššūkiui.

Modelis pasižymi GEL technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius.

Pronacija - over. Per didelę pronaciją padeda koreguoti inovatyvus DYNAMIC DUOMAX vidpadis.

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai