08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški bėgimo batai Asics GEL-CUMULUS 25 GT-X
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda/Geltona
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
170.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550456758568

Vyriški bėgimo batai Asics GEL-CUMULUS 25 GTX tai itin patogus ir patvarus modelis, kuris tiks bėgant vidutinius ir ilgus atstumus. Nuo šiols viršutinis bato audinys dar lengvesnis ir tampresnis, todėl nevaržo ir netrina pėdos, suteikia maksimalų komforto jausmą. Padas lankstesnis, nei iki šiol, padeda pėdai judėti natūraliai, tačiau tuo pat metu prilaiko ir garantuoja stabilumą. Modelis turi atšvaitinių elementų saugiam bėgimui tamsiuoju paros metu ar esant blogam matomumui. Šis modelis stebina savo galinga amortizacija ir neįtikėtinu lengvumu.

Modelis pasižymi naujos kartos GEL™ technologija PureGEL® - tai naujos kartos vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius. Modernizuota gelio technologija yra lengvesnė nei bet kada ir dar minkštesnė.

GORE-TEX technologija – tai unikali membrana, kuri 100% nepraleidžia vandens ir vėjo, atstumia purvą, bet taip pat aktyviai išgarina prakaitą iš vidaus ir leidžia kojai kvėpuoti, neperkaisti.

FF BLAST™ PLUS technologija – tai unikali itin lengvasvorė medžiaga, kuriai būdinga atgauti savo formą ir gerai sugerti smūgius. Ji beveik nenusidėvi ir suteikia galingos amortizacijos.
OrthoLite™ X-30 technologija yra integruota bato viduje - todėl jis yra komfortiškas avėti, lengvai apsiaunamas ir nevargina pėdų net ir bėgant itin tolimus atstumus.

AHAR™ technologija yra pozicionuojama bato pade ir suteikia labiausiai nuo trinties nukenčiančiai pado sričiai didesnį atsparumą mechaninės trinties poveikiui. Šios technologijos dėka avalynė yra ilgaamžiškesnė, gali ilgiau pasipriešinti išorinių veiksnių poveikiui.
Pronacija – under ir neutrali.


 

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai