08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški bėgimo batai Asics GEL-CUMULUS 24 G-TX
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda/Mėlyna/Žalia
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
160.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550455647948

Vyriški bėgimo batai Asics GEL-CUMULUS 24 GTX tai itin patogus ir patvarus modelis, kuris tiks bėgant vidutinius ir ilgus atstumus. Technologija GUIDANCE LINE™ taisyklingai paskirsto svorio centrą ir stabilizuoja pėdą bet kurioje padėtyje. AHAR technologija užtikrina modelio ilgaamžiškumą. Nuo šiols viršutinis bato audinys dar lengvesnis ir tampresnis, todėl nevaržo ir netrina pėdos, suteikia maksimalų komforto jausmą. Padas lankstesnis, nei iki šiol, padeda pėdai judėti natūraliai, tačiau tuo pat metu prilaiko ir garantuoja stabilumą. Modelis turi atšvaitinių elementų saugiam bėgimui tamsiuoju paros metu ar esant blogam matomumui.

Ortholite vidpadis padeda išgarinti prakaitą ir palaiko gaivumo jausmą.

Modelis pasižymi GEL technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius.

FLYTEFOAM technologija – tai unikali itin lengvasvorė medžiaga natūralios sudėties, kuriai būdinga atgauti savo formą ir gerai sugerti smūgius. Ji beveik nenusidėvi ir suteikia galingos amortizacijos.

I.G.S (Impact Guidance System) tai unikali pėdos prilaikymo sistema, kuri itin naudinga bėgant didelius atstumus. Ji prilaiko kulną, stabilizuoją čiurną ir pėdos vidurinę dalį bei pagerina jėgos transmisiją.

GORE-TEX technologija – tai unikali membrana, kuri 100% nepraleidžia vandens ir vėjo, atstumia purvą, bet taip pat aktyviai išgarina prakaitą iš vidaus ir leidžia kojai kvėpuoti, neperkaisti. Šio modelio pasiuvimas yra be durtinių siūlių, kas užtikrina visišką vandens nepralaidumą.

Pronacija – under ir neutrali.

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai