08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Moteriški teniso batai Asics SOLUTION SPEED FF
-20 %
Pasirinkite savo variantą:
 
Tamsiai mėlyna/Rožinė
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
119.20 €
Nuolaida: 20 %
Sena kaina: 149.00 €
Sena kaina taikyta nuo     2020-01-11 iki 0000-00-00
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550214253779

Moteriški teniso batai Asics SOLUTION SPEED FF tai stabilumą, komfortą ir gerą smūgio sugėrimą užtikrinantis modelis. Šie batai patiks net profesionalams – puikus sukibimas su danga, ilgaamžiškumas ir stabilumas aikštėje. Vidinė bato dalis yra patobulinta ORTHOLITE technologijos dėka, kuri padeda kontroliuoti drėgmę bato viduje, greičiau jį išvėdiną ir išlaiko gaivų. Modelis taip pat pasižymi TWISTRUSS™ technologija – tai neleidžia pėdai suktis per jos vidurį, stabilizuoja ir pagerina jėgos transmisiją.

Modelis pasižymi GEL™ technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, sugeria smūgį staigaus stabdymo ar šokinėjimo metu.

FLYTEFOAM™ technologija – tai unikali itin lengvasvorė medžiaga natūralios sudėties, kuriai būdinga atgauti savo formą ir gerai sugerti smūgius. Ji beveik nenusidėvi ir suteikia galingos amortizacijos. Bato padas yra paminkštintas EVA technologijos dėka ir yra itin patogus žaidžiant. Modelis užtikrins patvarumą judant įvairiomis trajektorijomis bei gerą sukibimą staigiai stabdant ar stabdant pėdos šonine puse.

 

  • Skirta: Moterims
  • Sporto šaka: Tenisas
  • Tipas: Batai