08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Slidinėjimo šalmas Marker PHOENIX 2
-20 %
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda/Smėlinė
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
176.00 €
Nuolaida: 20 %
Sena kaina: 220.00 €
Sena kaina taikyta nuo     2022-12-22 iki 0000-00-00
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Marker
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 0821295078792

Slidinėjimo šalmas Marker yra patvarus, lengvasvoris ir stilingas. Puikus pasirinkimas tiems, kad nori jaustis komfortiškai ir užtikrinti aukščiausio lygio saugumą. RTS Fit System pločio reguliavimo sistema leidžia šalmą maksimaliai pritaikyti pagal savo poreikius.

MarkAir CHANNEL SYSTEM pagal poreikį reguliuojama ventiliacinė sistema leidžia palaikyti optimalią temperatūrą, suteikdama tolygų oro srautą bei sumažindama drėgmės lygį šalmo viduje, tokiu būdu taipogi sumažindama kondensacijos lygį ir slidinėjimo akiniams. HYBRID SHELL šalmo konstrukcija kartu su Multi-impact Adaptive Polymer (MAP) technolgija - tai daugiasluoksnė šalmo konstrukcija, kuri padeda užtikrinti saugumą ir ypatingai mažą svorį. Vidiniai šalmo ausų paminkštinimai bei pamušalas gali būti nuimami tam, kad šalmas būtų dėvimas su kepure ar pošalmiu.

Fidlock OG Snap technologija - tai patogus ir greitas būdas užsegti ir atsegti šalmą magneto pagalba. Užsegimas gali būti atsegamas viena ranka, net ir su sldiinėjimo pirštine. 360° edge protection technologijos dėka šalmo konstrukcija yra sutvirtinta kraštų zonoje, taip užtikrinant absoliutų saugumo standartą.  

  • Skirta: Universalūs