08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški teniso batai Asics GEL-RESOLUTION 9
-10 %
Pasirinkite savo variantą:
 
Mėlyna/žalia
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
135.00 €
Nuolaida: 10 %
Sena kaina: 150.00 €
Sena kaina taikyta nuo     2022-08-21 iki 0000-00-00
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550456112582

Vyriški teniso batai Asics GEL-RESOLUTION 9 tai stabilumą ir gerą smūgio sugėrimą užtikrinantis modelis. Modelis užtikrins stabilumą judant įvairiomis trajektorijomis bei gerą sukibimą staigiai stabdant ar stabdant pėdos šonine puse. Vidinė bato dalis yra patobulinta ORTHOLITE technologijos dėka, kuri padeda kontroliuoti drėgmę bato viduje, greičiau jį išvėdiną ir išlaiko gaivų.

Modelis pasižymi GEL™ technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, sugeria smūgį staigaus stabdymo ar šokinėjimo metu.

PGUARD technologijos dėka, kuri yra bato priekyje, pėdos pirštai yra apsaugoti nuo išorinių pažeidimų bei pagerina bato ilgaamžiškumą. 

DYNAFIT™ technologija, integruota į viršutinį bato audinį, maloniai nustebins savo patogumu ir tamprumu.

DYNAWALL ir DYNAWRAP™technologjos dėka lengvai gali būti atliekami staigūs įstrižos trajektorijos judesiai neprarandant stabilumo.

AHARPLUS™ technologija padeda užtikrinti modelio pado ilgaamžiškumą kulno srityje, kuri yra labiausiai aplinkos veikiama ir greičiausiai susidėvinti pado dalis

 

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Tenisas
  • Tipas: Batai