08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriška slidinėjimo striukė Spyder ORBITER
-30 %
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
419.30 €
Nuolaida: 30 %
Sena kaina: 599.00 €
Sena kaina taikyta nuo     2021-12-28 iki 0000-00-00
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Spyder
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 0192636231207

Naujo žiemos sezono vyriška slidinėjimo striukė Spyder ORBITER - tai austriškos išskirtinės kokybės, patogumo ir solidaus stiliaus derinys. Striukė ORBITER padės užkariauti net ir aukščiausias kalnų viršūnes tuo pat metu leisdama jaustis visiškai komfortiškai. Spyder – tai austriškų alpių ekspertų technologijų viršūnė, kuri leis jums pilnai mėgautis slidinėjimu, kad ir koks bebūtų oras.

Ši striukė yra pasiruošusi jūsų žiemos nuotykiams kalnuose –  GORE – TEX® technologija užtikrina aukščiausio lygio atsparumą vandeniui ir vėjui, bei išgarinimą. Striukės išorinė medžiaga yra laminuota DWR  – Lamination 2L, tai suteikia jai vandens ir vėjo atsparumo savybes. Iš vidaus šis modelis yra pašiltintas Primaloft®  Silver Eco technologijos dėka (80g).

Striukės modelis – regular fit. Visos siūlės yra pilnai užsandarintos, taip užtikrinant visišką nepralaidumą vandeniui. YKK užtrauktukai yra laminuoti ir nepralaidūs vandeniui. Medžiaga yra tampri į dvi puses (2-way stretch), todėl leidžia laisvai judėti. Pažastų srityje yra ventiliaciniai užtrauktukai. Modelio gobtuvas nusisega ir po juo gali būti dėvimas šalmas. Modelis turi išorines ir vidines užtrauktukais užsegamas kišenes, vidinę kišenę akiniams su valomaja servetėle.

  • Skirta: Vyrams
  • Tipas: Striukės
  • Vandens atsparumas/Kvėpavimas: GORE-TEX®
  • Sezonas: Ruduo/Žiema
  • Sporto šaka: Slidinėjimas