08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški bėgimo batai Asics GEL-NIMBUS 23
Pasirinkite savo variantą:
 
Juoda/raudona/mėlyna
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
180.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550330312589

Vyriški bėgimo batai Asics GEL-NIMBUS 23 tai ilgaamžiškas ir universalus bėgimo batas. Tai itin patogus ir koją stabiliai laikantis batų modelis. AHAR technologija užtikrina modelio ilgaamžiškumą, ypač tose vietose, kur batas yra labiausiai veikiamas išorinių veiksnių. Patogus vidinis EVA pamušalas suteiks komforto. Kulnas turi papildomą paminkštinimą, kuris taip pat ir prilaiko jį.

Modelis pasižymi GEL technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius.

FLYTEFOAM technologija – tai unikali itin lengvasvorė medžiaga natūralios sudėties, kuriai būdinga atgauti savo formą ir gerai sugerti smūgius. Ji beveik nenusidėvi ir suteikia galingos amortizacijos.

TRUSSTIC sistema tai pade esanti kietos gumos sritis, kuri neleidžia pėdai suktis netinkama linkme. Sistema yra pėdos viduryje, užtikrina stabilumą ypatingai judant įvarių krypčių trajektorijomis. Modelis turi atšvaitinius elementus.

Pronacija – neutrali.

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai