08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški teniso batai Asics COURT FF 2
-10 %
Pasirinkite savo variantą:
 
Balta/mėlyna/raudona
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
162.00 €
Nuolaida: 10 %
Sena kaina: 180.00 €
Sena kaina taikyta nuo     2023-01-12 iki 0000-00-00
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550329729084

Vyriški teniso batai Asics COURT FF 2 patiks profesionalams – ypatingas pėdos prilaikymas, lankstumas, stabilumas aikštėje bei ilgaamžiškumas. Vidinė bato dalis yra patobulinta ORTHOLITE technologijos dėka, kuri padeda kontroliuoti drėgmę bato viduje, greičiau jį išvėdiną ir išlaiko gaivų. AHAR technologija užtikrina patvarumą ir ilgą batų nešiojimą. Šis modelis efektyviai vykdo jėgos transmisiją ir leidžia sportininkui kontroliuoti kiekvieną savo judesį žaidžiant net ir aukščiausiame lygmenyje.

Modelis pasižymi GEL technologija - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, sugeria smūgį staigaus stabdymo ar šokinėjimo metu.

FLYTEFOAM™ technologija – tai unikali itin lengvasvorė medžiaga natūralios sudėties, kuriai būdinga atgauti savo formą ir gerai sugerti smūgius. Ji beveik nenusidėvi ir suteikia galingos amortizacijos.

TRUSSTIC sistema tai pade esanti kietos gumos sritis, kuri neleidžia pėdai suktis netinkama linkme. Sistema yra pėdos viduryje, užtikrina stabilumą ypatingai judant įvarių krypčių trajektorijomis.

 

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Tenisas
  • Tipas: Batai