08:00 - 17:00 darbo dienomis
8-614-02705
Vyriški bėgimo batai Asics GEL-KAYANO 29
Pasirinkite savo variantą:
 
Mėlyna/Raudona
  • - yra prekyboje
  • - teirautis dėl prekės užsakymo
Kaina:
190.00 €
* kainos internetinėje parduotuvėje ir parduotuvėse gali skirtis
Pristatymas: 1-4 d.d.
Gamintojas: Asics
* būtina užpildyti
Nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas!
Kodas: 4550455645845

Vyriški bėgimo batai Asics GEL-KAYANO 29 tai vienas populiariausių pasaulyje modelių, kuris tiks vidutiniams, ilgiems ir labai ilgiems atstumams bėgti. Naujos kartos KAYANO modelis turi aktyviai kvėpuojantį megzto tipo viršutinį audinį, o lansktus padas padeda atkurti natūralią pėdos judėjimo trajektoriją bei padeda ją teisingai pozicionuoti bėgant. Be to, tiek lankstus padas, tiek kulno ir pėdos vidurio sutvirtinimai sukurti specialiai tam, kad teisingai atkurtų vyriškos pėdos biomechaniką. Šie batai - tai ne tik bėgimo avalynė. KAYANO 29 tai jūsų patikimas sporto partneris, padedantis tobulėti ir garantuojantis komfortą.

Tai itin patogus ir koją stabiliai laikantis batų modelis. AHARPLUS™ technologija padeda užtikrinti modelio pado ilgaamžiškumą kulno srityje, kuri yra labiausiai aplinkos veikiama ir greičiausiai susidėvinti pado dalis

Kulnas turi papildomą paminkštinimą, kuris taip pat ir prilaiko jį. Modelis turi atšvaitinių elementų saugiam bėgimui tamsoje ar esant blogam matomumui.

FF BLAST™ PLUS - tai vidinė pado paminkštinanti technologija, kuri suteikia amortizuojančių, smūgį sugeriančių savybių, tuo pat metu išlaikydama mažą bato svorį, neapsunkinanti pėdos.

LITETRUSS™ - tai pėdos stabilumą užtikrinanti technolgija, atsižvelgianti į pėdos pronacijos savybes. Ši stabilumo technologija veikai pėdos vidinę pusę, neleisdama jai per daug virsti į vidų, koreguodama netaisyklingą pėdos poziciją.

Modelis pasižymi GEL technologija kulno srityje - tai vidinis gelio sluoksnis, dėl kurio visame pasaulyje taip vertinami Asics batai. Jis pagerina amortizaciją, padeda atsispirti nuo žemės, sugeria smūgius.

OrthoLite™ X-55 vidpadis - komforto ir ilgaamžiškumo derinys, neatsiejama profesionalaus bėgimo bato dalis.

 

Pronacija – neutrali ir over. Vidpadis DYNAMIC DUOMAX padeda koreguoti per didelę pronaciją.

Heel drop: 10 mm

 

 

  • Skirta: Vyrams
  • Sporto šaka: Bėgimas
  • Tipas: Batai